•  

Tot en met februari 10% korting op de

poorten

 

Timmerbedrijf Veuger houd zich voornamelijk bezig met het vervaardigen van houten inritpoorten, landgoedpoorten en landhekken. Tevens zijn we leverancier van sierhekwerk en sierpoorten.

  • De houten poorten worden van europees eiken gemaakt. Voor een echt mooie duurzame poort is iroko of padoek een beter keus. De scharnieren worden speciaal op maat gemaakt voor elke poort, zodat de rondingen en de veerhouding perfect bij de poort passen. U heeft de keus uit volbad verzinkt scharnieren met een poedercoating als afwerking of in blank rvs. Alle scharnieren zijn verstelbaar zodat de poort ook goed blijft wanneer de palen door weersinvloeden iets verzet raken.
  • Ook het sierhekwerk word volbad verzonken en voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL kleur. Hierdoor blijft het hekwerk perfect beschermd tegen roestvorming. Zelfs wanneer de poedercoating beschadigd raakt zal de zinklaag het ijzer goed beschermen. Plus het vakwerk waarmee de poorten gemaakt worden leverd dit alles een hekwerk op van de hoogste kwaliteit.